[vc_row][vc_column][vc_column_text]Savaş nedeniyle ülkemize sığınan çoğunluğunu kadın ve çocukların oluşturduğu ailelerin en önemli ihtiyaçlarından biri de psikolojik destek. Kuşkusuz batılı misyoner kuruluşların dönüştürme ve devşirme adına çalışmalarının merkezine oturttuğu bu konu müslüman yardım kuruluşları tarafından çok fazla ele alınabilmiş durumda değil malesef.
Bu önemli ihtiyaçtan hareketle Rahmet İnsani Yardım Derneği olarak, Hatay Yayladağı’nda kamplarda kalan göçmen ailelerine yönelik Psikolojik Destek Projesi’ni gündemimize aldık.
Gönüllü Uzman Psikologlarımızla düzenli periyotlarla gerçekleştireceğimiz bu önemli projeye maddi desteklerinizi bekliyoruz.
Proje detayları için tıklayınız.
[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][TS_VCSC_Lightbox_Gallery content_images=”1006,824,825,826,827,828,829,830,831,832,833,834,835″ content_images_size=”full” content_style=”SlickThumb” lightbox_save=”true” lightbox_social=”true”][/TS_VCSC_Lightbox_Gallery][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]




