GAZZE'ye Ameliyat Desteği Projesi
Gazze’de en çok ihtiyaç duyulan acil yardımlardan biri de kuşkusuz sağlık hizmeti. 7 Ekim 2023 itibariyle başlayan Gazze’ye yönelik Siyonist saldırıların ana hedef noktalarından bir de hastanelerdi. Hedef saldırılar sonrası Gazze’de yıkılmayan veya hasar almayan sağlık tesisi kalmadı. Sağlık çalışanları da bu saldırılanın hedefindeydi. Hastanelerde verilemeyen hizmetler farklı alanlarda oluşturulan kliniklerde verilmeye başlandı.
Öncelik Çocukların Ameliyatında
Gazze’de acil sağlık hizmetlerinin verilebilmesi amacıyla Temmuz 2025 tarihinde Rahmet İnyani Yardım Derneğimiz'in de içerisinde bulunduğu Gazze Yardım Platformu, Gazze'ye Ameliyat Desteği çalışması başlattı. Gazze’de bombalanan hastaneler dışında oluşturulan kliniklerde zor ameliyatlar çok zor şartlarda gerçekleştirilebiliyor. Ameliyat desteği projemizin amacı öncelikli olarak çocukların ameliyat edilebilmesiydi. Bu doğrultuda çalışmalara başladık.
🩺 40 Çocuk Ameliyatla Sağlığına Kavuştu
Gazze’ye Ameliyat Desteği projesi kapsamında Ocak 2026 tarihine kadar 40 çocuğun ameliyatı gerçekleştirilerek sağlıklarına kavuşmalarına vesile olundu.
Gelinen aşamada tamamlanan projenin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan ve bağışlarıyla destek veren tüm hayırseverlerimize müteşekkiriz.
